Saturday, 21 September 2013

Our Children





On Children
 by Kahlil Gibran
Your children are not your children.
They are the sons and daughters of Life's longing for itself.
They come through you but not from you,
And though they are with you yet they belong not to you.
You may give them your love but not your thoughts,
For they have their own thoughts.
You may house their bodies but not their souls,
For their souls dwell in the house of tomorrow,
which you cannot visit, not even in your dreams.
You may strive to be like them,
but seek not to make them like you.
For life goes not backward nor tarries with yesterday.
You are the bows from which your children
as living arrows are sent forth.
The archer sees the mark upon the path of the infinite,
and He bends you with His might
that His arrows may go swift and far.
Let your bending in the archer's hand be for gladness;
For even as He loves the arrow that flies,
so He loves also the bow that is stable.


You have to let them go sooner or later....

Afiq at 2 years old
Afiq at 18 years old at the hostel, KPM Beranang
,
a googled image

The youngest of my four children...Afiq wants to be an entrepreneur then where a better place than here to pursue his ambition...Insha Allah.


Ain at 6 or 7 months already in love with books
She wants to write a book

Ain's alma mater

No more sound of their voices laughing or bickering with each other at home since early September 2013.  No rocket scientists they will be but it will suffice for Abah and Mama seeing all our four children has Alhamdulillah passed their first hurdle in life with more higher hurdles to jump or cross with lots of our prayers to a successful and rewarding life.



Friday, 20 September 2013

Simply Delicious and Williams!

Meletop! Meletop! Meletop sungguh meletop kali ini dapat lihat yang hidup di depan mata. Selama ini dok tengok dalam TV jah. Serina telah mengundang kita semua melalui rancangan Meletop kekedainya Simply Delicious untuk makan Char Koay Teow.  Boleh tahan juga tapi kita rasa sangat tak patut kerana dibiarkan kita duduk di meja menunggu setengah jam tanpa notis tanpa maklumat. Serina sendiri kesana kemari sibuk nampaknya. Sungguh malang tiba tiba kita tengok pelanggan yang datang kemudian telah dihidang makanan. Rupa rupanya baru kita sedar kena pergi buat order di kaunter serta dikena bayaran masa tu jugak.  PENGURUSAN YANG AMAT TIDAK SETARAF DENGAN GLAMOUR... bergambar kenangan dengan anak cucu.  






Ini pulak cerita makan kat WILLIAMS di Kelana Jaya...dah dua kali ke sini.  Everything big portions here, boleh makan lima enam orang Nasi Goreng Ketam Lembut dan semua makanan dalam gambar-gambar ni.  Yang uniknya di sini pelayan dia boleh rattle off the menu makanan at top speed...dah hafal dalam kepala mereka agaknya.

Kat William ni jugak katanya ada jugak artis artis lepak makan-makan so masa first time pergi situ terserempak dengan hero drama 'Diandra' apa nama dah... cun jugok budok tu tengok hidup-hidup luar ni.



Bestnya Cheese Naan...all buttery with 3 different sauces to dip in!

Next time in KL boleh pergi lagi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...