Wednesday, 29 August 2012

Better than none....


Semangat patriotik sentiasa ada walaupun hanya dengan bendera kecil ini.... dah bunga tak mahu tumbuh dalam pasu ni baiklah tanam bendera sempena Hari Kemerdekaan Yang Ke-55...this is a brainwave of hubby after all and we will soon be leaving on a jetplane in the early morning of 1 Zulkaedah 1433 to a place where all Muslims yearn to go...Alhamdulillah!

             SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE-55

 

4 comments:

Teh said...

pasang la bendera kat dlm kereta, l without fail pasang bendera on both cars very year since 2003, sbb jumpa kat Mydin bendera yg dilekat pd cernin. sebelum bendera pasang kat bumbung kereta tapi asyik terjath ditolak angin. Tahniah, selamat menunaikan fardhu semoga mendapat haji mabrur. Update blog laa dari tanah suci.

naniasda said...

show our patriotism to our beloved country in anyway you can...bagus Teh! Kalu dpt kemudahan internet di sana blhlah..tp gak xleh janji lah lg.

Haslina said...

Selamat Menunaikan Haji, semoga mendapat haji yang mabrur. Keep us posted if you can, when at the Holy Land.

naniasda said...

Terima kasih CikGu..Its all Tawakkal to Allah for only good and positive things to happen while in the Holy Land :)

akhirnya..terlaksana jugak hajat Dinner @ Rebung!

Sudah beberapa kali rancang semasa ke KL hendak ke Restoran Rebung tak kira lah makan tengahari atau makan malam.  Tuan punya restoran pu...