Monday, 5 December 2011

Vege For Lunch


  What else can one asked for when all kinds of eateries is only within walking distance from the office? Antara rajin dan malas saja nak keluar cari makan and... felt like going vegetarian for lunch so I walked to the Muhibah Aneka Cake shop.  The vegetarian section is upstairs, cakes and bread occupies the ground floor.  The menu varies everyday, eh macamlah rajin sangat pergi hari-hari ke situ nak tau apa menu dia.    Sebulan sekali pun belum tentu lagi pergi..hehe

Popia Pisang in the foreground

Some of the dishes (looks unappetising cos dah kena  usik dek earlier lunch crowd)

They also sell all kinds of organic food (mahal!)

Popia Pisang 60 sen satu, Kuih Malas RM1.00 


My mixed vege lunch (RM3.00)

Organic Noodles (mahal jugak ni)

Mini Pizzas and doughnuts 

Lunch murah dan mengenyangkan..

6 comments:

pB said...

Salam Ziarah Kak Nani


area mano pejabat kak Nani nie?

naniasda said...

pB,
Salam Ziarah disambut :)
Pejabat akak mmg jauh dari pB...tp kalau kenal KB, area pejabat di Jln. Tg Maharani.

teh515 said...

Kak Nani beruntung office dekat dgn segala-galanya, parkson dekat, mcD, KFC, kedai kain, mydin .. habis duit laa Kak Nani nih. Satu saje sis, nampak sayur terlalu masak aje nih, kalau Mok masak sayur gini,alamat marah gue. Takde salad yang segar bugar ke kat kedai ni?

naniasda said...

Tak perasan lah teh...maybe ado kut sayur segar. Mmg all kinds of kedai dekat gi jah doknyo..hari2 duk nnupe dagu, nok mkn gapo ari ni...last2 cicoh biskut marie nga air jah..haha

pB said...

pB orghe KB , Kak Nani

naniasda said...

Iyo Ko? Baco blog pB tok napok lasung pun oghe KB hehe

Street Art in Kota Bharu

Not many people noticed that the back lanes behind rows of shop houses along Jalan Dato' Pati ,Kota Bharu have been been transformed i...