Friday, 27 June 2014

Field Trip to Hat Yai Songkla Part 2

Baru ada mood nak update blog and this is the second part of the field trip to Hat Yai Songkla dedicated to Teh and Sunah...

Just post pictures taken at the Klong Hae Floating Market...if I am not mistaken this market only operates on Sundays.  Ada info berkaitan dengan penjualan makanan di sini tapi sudah tak ingatlah...kalau tak silap semua jenis makanan ini dijual tidak melebihi RM3.00 duit kita. 










All sort of goodies sold here fresh from the boats...











Caught my attention ATMs there are placed outside banks on the stairs and also along the pavements, no tight security whatever ....apa gamaknya yang akan berlaku kalaulah ATM di negara kita di letak di tempat public macam di Hat Yai ni!



2 comments:

Teh Ani said...

Terima kasih... Ingat2 nya ada yg Sis cerita pasar terapung ni bahagi kpd muslim dan bukan muslim ...Dekat dah dgn Sadao ni. Mana tau nnti Moh ada rumah sendiri kita pergi jln2 ke sini.

naniasda said...

I have forgotten some of the facts lah Teh...yang bekas isi aiskrim tu hasil produk penduduk di situ dan memang digalakkan diguna untuk dijadikan bekas aiskrim bukan bekas-bekas berasaskan plastik...one of the ways to promote their products.

Street Art in Kota Bharu

Not many people noticed that the back lanes behind rows of shop houses along Jalan Dato' Pati ,Kota Bharu have been been transformed i...