Sunday, 17 April 2011

Semangat Berkobar-kobar nih...

Just a few minutes ago i opened my blog...like i always do everyday ...saja-saja nak tenung2 and nak still thinking thinking...papppppp tgk ado 1 comment..eh siapa gerangan lah nak komen blog aku yg tak ado gapo satu nih?  Click on it ..............n tararrrrrrrrr..KJEE yang komen...waduh waduh waduh...i really need this Kjee to boost my spirit on blogging.  Memang ada family bagi semangat especially my sis matang editor di DBP tp susah jgk sbb i don't want this blog to be too personal..bab-bab nak komen pasal peraturan di ofis tu mmg ler banyak idea...maklumlah kita ni dah nak pencen tidak lama lagi..  But now ok...hentam sajalah like kjee said.  Yang tangan ni gatal sgt nak create blog al-sebabnya byk sgt duk 'blogwalking' ( baca dlm blog kjee istilah nih hehe..sori kjee..i copy paste the word).  Anak-anak semua dah besar besar dan dah nak tinggal kita (n suami)  soon enough...lanjut pelajaran sbgnya lah and so here comes the feeling akan terasa kesunyian..lagipun sunyi pun apa di rumah ni sekarang.  Biar tak ada org baca blog ni tak apa..asalkan beri kepuasan diri dan tidak kesunyian lagi...I LOVE YOU KJEE.... :))

No comments:

akhirnya..terlaksana jugak hajat Dinner @ Rebung!

Sudah beberapa kali rancang semasa ke KL hendak ke Restoran Rebung tak kira lah makan tengahari atau makan malam.  Tuan punya restoran pu...