Monday, 12 September 2011

If The Beloved Is Among Us...

video


So beautiful and so moving.....

2 comments:

Teh Ani said...

Kita mencintai sgt2 pd baginda Rasulullah SAW tapi kita tak sampai tahap nak ikut habis cara baginda. Tak tau ambo ni jadi hiba sangat apabila dengar lagu ni. Pertama kali dgr kat rancangan judul yg sama kat TV alhijrah. dah download ke hp. Jenuh cari sebab tak reti eja nama lagu dlm bahasa arab, lupa nak tanya Ha, lepas tu baru tanya Ha n dia cuba eja kut rumi, baru jumpa kat google. Kalu masuk sekolah arab dulu kan baik. selamat dunia akhirat. Tp tak leh ngeluh yg lalu dan telah ditakdirkan, tak baik.

naniasda said...

Dah tertulis di Loh Mahfuz bekali kita tidak dihantar ke sekolah arab dan ada hikmah semuanya tu...

akhirnya..terlaksana jugak hajat Dinner @ Rebung!

Sudah beberapa kali rancang semasa ke KL hendak ke Restoran Rebung tak kira lah makan tengahari atau makan malam.  Tuan punya restoran pu...