Wednesday, 5 October 2011

Let's Twist Again....

Petang tadi di kelas aerobic....after 25 minutes of low impact.....
Instructor :  Ok sekarang kita cepat sikit (high impact ler tu)
Huh....apa Cikgu???  Dahlah 2 bulan rest ni nak rancaklah pulak...terdengar rungutan di belakang...
And the music starts.....oh lagu ini rupa-rupanya....let's give it a go!

video

Wooh....what a rejunevating feeling...all the stress, tension ke apa kebenda  fly out of the window pabila ikut goyang cikgu...
Ok cikgu...next week kita buat lagi ya...

2 comments:

Teh Ani said...

jangan salah urat sudah laa .... mek machang n ayah noor sakit lo ni .... twist laa tapi jangan pajae tubuh 50 an tu neh, adik wey ....

naniasda said...

ish ish teh dio gak...ambo dok buat goni berapa belas thn doh weh...don't worry be happy hehe

akhirnya..terlaksana jugak hajat Dinner @ Rebung!

Sudah beberapa kali rancang semasa ke KL hendak ke Restoran Rebung tak kira lah makan tengahari atau makan malam.  Tuan punya restoran pu...