Tuesday, 11 October 2011

Perasan Muda...

Saja duk melangguk depan pc di bilik yang hampir sejuk beku ni lagipun boss tak ada, dia mc 3 hari so..tangan klik2 jalan-jalan ke serata antero dunia jengah blog-blog luar negara.  Link situ link sini...tengok title blog interesting ni..Over50Feeling40, thatsnotmyage, Flattering50, 50PlusSingleBBW, NeverGrowingOld, That'sNotMyAge,  faboverfifty...  kira sezaman dah tu.  But their blogs are all about looking younger than they really are....macam ni..



and this one I know from the seventies...



With her gap-toothed smile she made millions in those days as a top model and still a sought-after model now at 67!

3 comments:

Teh Ani said...

Kalau ore kita jangguk mace ni sero pelik laa. lagi pun kita bila dah pencen atau dah cecah 50 an, akan mula buat program, kalu tak gi haji, gi haji dulu pastu hadir kelas agama nk siap sedia akhirat. demo ni nok siap utk gapo, paling dok gi melancong ....kosong walaupun kaya material.

naniasda said...

Kito janggok cagho kito lah, tokke nok seghebeh weh!

Teh Ani said...

Masih ingat kepada arwah mother and arwah Mok Sah dulu, tetap anggun, berbaju kedah dan bersarung batik , bersanggul siput yang diselit rantai bunga melur, bau mereka harum bunga cempaka, kenangan dan tikae seladang dan muka mereka berbedak putih bedak sejuk, kulit mereka, tak payah cakap laa licin lemin dek disental kulit gambar dan beluru ... old folks should dress their age .. to gain respect... from the young

Street Art in Kota Bharu

Not many people noticed that the back lanes behind rows of shop houses along Jalan Dato' Pati ,Kota Bharu have been been transformed i...